Šparaginių pupelių sriuba su šonine

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Šparaginių pupelių sriuba su šonine
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
1.5 litro vandens (arba sultinio)
3 vienetai bulvių
200 mililitrų grietinėlės (tinka ir liesesnė)
100 gramų karštai rūkytos šoninės
2 saujos šparaginių pupelių
1 vienetas svogūnų
1 vienetas morkų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves smulkiai supjaustyti. Šparagines pupeles nuvalyti, nupjauti galiukus ir perpjauti į kelias dalis.
2.
Puode užvirti vandenį, sudėti bulves ir pupeles.
3.
Keptuvėje pakepinti susmulkintus svogūnus ir tarkuotą morką. Tada sudėti į puodą ir pagal skonį pagardinti druska, pipirais ir šiek tiek pavirti.
4.
Kai daržovės jau bus minkštos, į sriubą supilti grietinėlę, išmaišyti, užvirti ir išjungti.
5.
Keptuvėje pakepinti šoninę, kol gražiais apskrus. Patiekti kiekvienam atskirai ir pagardinti šonine. Galima pabarstyti žalumynais.
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
užkandžiai
ruošiamės žiemai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

tiPRO grupės dalis