Spagečiai su šviežių pomidorų padažu

AUTORIUS:
Laurinta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Spagečiai su šviežių pomidorų padažu
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės, LaMaistas.lt redakcijai
Spagečiai su šviežių pomidorų padažu
Spagečiai su šviežių pomidorų padažu
Spagečiai su šviežių pomidorų padažu
Autorius apie receptą: Spagečiai su naminiu šviežių pomidorų padažu, kurį paruošite daug paprasčiau negu atrodo. Ir jis maloniai nustebins ne tik skoniu, bet ir tobulu aromatu. Aš spagečius Spagečiai su naminiu šviežių pomidorų padažu, kurį paruošite daug paprasčiau negu atrodo. Ir jis maloniai nustebins ne tik skoniu, bet ir tobulu aromatu. Aš spagečius patiekiau su fetos sūriu, bet žinoma, į padažą galima įmaišyti ir mėsytės, pvz. maltos vištienos ar kalakutienos. (...daugiau) Laurinta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
200 gramų spageti makaronų
100 gramų fetos sūrio
pagal poreikį vandens
Padažui:
6 vienetai pomidorų (didesnių)
4 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
1 pundelis baziliko (šviežių)
1 šlakelis alyvuogių aliejaus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į puodą pripilti vandens, užvirti, sudėti makaronus ir virti apie 10 minučių iki išvirs (arba virti vadovaujantis nurodymais ant makaronų pakuotės).
2.
Česnakus smulkiai sukapoti.
3.
Į prikaistuvį įpilti aliejaus, įkaitinti ir suberti česnakus. Pakepti porą minučių iki kol pasklis malonus kvapas.
4.
Pomidorus perpjauti pusiau ir išpjauti kietąją baltą dalį, pasmulkinti elektriniu smulkintuvu arba supjaustyti peiliu nedideliais kubeliais.
5.
Pomidorus sudėti į prikaistuvį su česnakais, gerai išmaišyti ir kaitinti ant nedidelės ugnies apie 7-8 minutes.
6.
Susmulkinti baziliką, suberti į prikaistuvį su pomidorais, pagardinti druska ir pipirais, dar pavirti apie 5 minutes.
7.
Spagečius sumaišyti su 3-4 šaukštais padažo. Tada juos dėti į lėkštes ir užpilti likusį padažą.
8.
Fetos sūrį užtrupinti ant makaronų. Jeigu norisi, galima dar pagardinti šviežiai maltais pipirais ir baziliko lapeliais.
AUTORIUS: Laurinta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital