Spagečius dėti virti į verdantį vandenį su trupučiu alyvuogių aliejaus.Keptuvėje pakaitinti dar truputį alyvuogių aliejaus, sudėti kapotą česnaką ir sviestą.Sudėti gerai nuplautas ir atrūšiuotas geldeles, suberti petražoles, porus,druską, pipirus, užpilti vynu ir uždengus palikti virti porai minučių. Kai geldelės visiškai atsidaro ir išsitroškina, pilame ant jų grietinėlę ir gerai išmaišome. Į lėkštę dedame išvirusius makaronus, o ant jų – geldeles. Prie patiekalo puikiai tiks taurė balto sauso vyno.Skanaus!
PASTABA! Rūšiuodami geldeles išmeskite tas, kurios yra atsidariusios ir neužsiveria į jas pabeldus kietu daiktu.
Išmokite šį ir kitus patiekalus gaminti Čiop Čiop kulinarijos mokymuose!
Apie Čiop Čiop virtuvės mokymus skaitykite čia.
Sekite mūsų naujienas Čiop Čiop Facebook puslapyje.
Reklama
Reklamos klausimais rašykite
(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)