Sotusis maltos mėsos vyniotinis su grybais, ryžiais ir morkomis

AUTORIUS:
Karina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Maltos mėsos vyniotinis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Visai nesudėtingai paruošiamas, bet labai puošniai ir spalvingai atrodantis mėsos vyniotinis. Tai ir puikus būdas įkomponuoti į patiekalą daržovių tiems, kas jų valgo Visai nesudėtingai paruošiamas, bet labai puošniai ir spalvingai atrodantis mėsos vyniotinis. Tai ir puikus būdas įkomponuoti į patiekalą daržovių tiems, kas jų valgo nelabai daug. Tiekiu su bulvių koše ar ryžiais. (...daugiau) Karina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
700 gramų vištienos faršo (arba kiaulienos)
1 vienetas kiaušinių
2 šaukštai miltų
1 šaukštas grietinės
1 šaukštelis prieskonių maltai mėsai
Įdarui:
200 gramų pievagrybių
100 gramų ryžių
1 vienetas morkų
1 vienetas svogūnų
2 skiltelės česnako
šiek tiek sviesto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Ryžius apvirkite, bet nepervirkite.
2.
Maltą mėsą išmaišykite su prieskoniais, trintu česnaku, įmuškite kiaušinį, berkite miltus ir dėkite grietinę. Išmašykite.
3.
Svogūną, pievagrybius ir morką susmulkinkite. Keptuvėje ištirpinkite sviestą, apkepinkite svogūną, tuomet dėkite morkas, dar apkepinkite, galiausiai dėkite pievagrybius ir pakepinkite, kol pievagrybiai susileis. Palikite atvėsti ir nupilkite skystį. Išmaišykite su ryžiais.
4.
Maltą mėsą paskleiskite ant folijos lakšto, ant viršaus dėkite kepintas daržoves. Atsargiai, iš krašto pakeliant foliją, susukite vyniotinį. Standžiai apvyniokite folija ir užsukite kraštus.
5.
Kepkite iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30 minučių, tuomet atvyniokite ar prakirpkite foliją ir kepkite dar 15 minučių, kad apskrustų. Skanaus!
AUTORIUS: Karina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Rūta
2018-12-02 17:55
Gavosi labai skanu dar prie šio vyniotinio labai tiko baltas padažas bei bulvių košė! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital