Sotūs varškėčiai su bulvių koše

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sotūs varškėčiai su bulvių koše
Sotūs varškėčiai su bulvių koše
Sotūs varškėčiai su bulvių koše
Autorius apie receptą: Labai sotūs, skanūs ir nesunkiai paruošiami. Labai sotūs, skanūs ir nesunkiai paruošiami. Daiva, Gudės hobis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai bulvių (didesnių arba 4 mažesni)
250 gramų varškės
100 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Bulves nuskusti, supjaustyti. Į puodą pilti vandens, sudėti bulves ir virti apie 15 minučių iki kol išvirs. Tikslus virimo laikas priklausys nuo gabaliukų dydžio.
2.
Kai bulvės išvirs, nupilti vandenį ir bulves sutrinti iki košės tekstūros.
3.
Į dubenį dėti varškę, įmušti kiaušinį, gerai sutrinti iki glotnios ir lygios masės. Į paruoštą masę įberti druską, įmaišyti 250 gramų bulvių košės, berti miltus ir užminkyti tešlą.
4.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, imti po šaukštą tešlos, apvolioti miltuose ir formuoti blynelius, kepti iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai apskrus.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital