Sotūs sumuštiniai su naminiu pesto ir Lay's traškučiais

AUTORIUS:
Lay's
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sotūs sumuštiniai su naminiu pesto ir Lay's traškučiais
Sotūs sumuštiniai su naminiu pesto ir Lay's traškučiais
Sotūs sumuštiniai su naminiu pesto ir Lay's traškučiais
Autorius apie receptą: Sotūs, skanūs ir greitai paruošiami sumuštiniai su labai skaniu padažiuku. Beje, pesto galima naudoti ne tik naminį, bet ir jau paruoštą iš stiklainiuko. Sotūs, skanūs ir greitai paruošiami sumuštiniai su labai skaniu padažiuku. Beje, pesto galima naudoti ne tik naminį, bet ir jau paruoštą iš stiklainiuko. Lay's
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
0.5 vieneto prancūziško batono
8 vienetai vyšninių pomidorų
50 gramų kietojo sūrio
30 gramų sviesto
1 sauja bulvių traškučiai (naudojome Lay's sūrio skonio)
1 sauja gražgarsčių (ar salotų mišinio)
1 sauja alyvuogių
1 sauja riešutų (naudojome lazdyno, tinka ir kitokie)
1 sauja baziliko
pagal skonį druskos
pagal poreikį alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min.
1.
Riešutus paskrudinti sausoje keptuvėje ar orkaitėje. Pagardinti druska, bazilikais. Viską sutrinti, vis papildomai įpilant aliejaus, iki vientiso padažo.
2.
Batoną perpjauti išlgai pusiau. Vidines puseles aptepti sviestu.
3.
Pomidorus ir alyvuoges supjaustyti riekelėmis, išdėlioti ant apatinės batono riekelės.
4.
Sūrį supjaustyti riekelėmis ir išdėlioti ant daržovių. Viską pagardinti padažu ir bulvių traškučiais. Užvožti kita batono riekele.
Lay's
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital