Sotus ryžių apkepas su lašiša

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Sotus ryžių apkepas su lašiša
Autorius apie receptą: Jei mėgstate lašišą, ryžius, bazilikų pesto, tai būtinai siūlau išbandyti, nes skonis tiesiog fantastiškas. Jei mėgstate lašišą, ryžius, bazilikų pesto, tai būtinai siūlau išbandyti, nes skonis tiesiog fantastiškas. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų lašišos filė
3 vienetai pomidorų (didesnių arba 4 mažesnių)
230 gramų ryžių
150 gramų pesto (bazilikų)
80 gramų mocarela sūrio (tarkuoto)
Užpilui:
2 vienetai kiaušinių
100 mililitrų grietinėlės
100 mililitrų daržovių sultinio
1 vienetas kiaušinių trynių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Ryžius gerai perplauti.
2.
Į puodą pilti vandens, užvirti, suberti ryžius ir virti apie 10 - 12 minučių. Ryžiai dar turėtų būti kietoki, ne visiškai išvirę, tad virti reikėtų penkioms minutės trumpiau nei įprastai.
3.
Ryžius nuvarvinti, sudėti pesto ir išmaišyti. Sudėti į kepimo formą.
4.
Pomidorus supjaustyti griežinėliais, lašišą supjaustyti po maždaug 0.7 cm storio. juostelėmis.
5.
Į kepimo formą dėti sluoksnį pomidorų, šiek tiek įspausti, tuomet dėti lašišos juosteles, vėl pomidorus ir sluoksniuoti iki kol neliks ingredientų.
6.
Užpilui į dubenį įmišti kiaušinius, dėti trynį, pilti sultinį, grietinėlę ir išplakti. Įberti druskos, pipirų, supilti ant paruošto apkepo. Pabarstyti sūriu.
7.
Kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje apie 15 - 17 minučių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital