Sotūs blynai su moliūgais ir bulvėmis

AUTORIUS:
Anželika
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 1)
Sotūs blynai su moliūgais ir bulvėmis
@Shutterstock
Autorius apie receptą: Sotiems pietums ar vakarienei! Puikaus skonio ir tekstūros blyneliai, kuriuos labai garu tiekti su grietine, graikišku jogurtu ar kitais mėgstamais priedais. Sotiems pietums ar vakarienei! Puikaus skonio ir tekstūros blyneliai, kuriuos labai garu tiekti su grietine, graikišku jogurtu ar kitais mėgstamais priedais. Anželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai bulvių
200 gramų moliūgų
2 vienetai kiaušinių
1 vienetas svogūnų
4 skiltelės česnako (arba pagal skonį)
4 šaukštai kvietinių miltų
1 šaukštas prieskonių bulvėms (arba kitų mėgiamų prieskonių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Nuskustas bulves, moliūgą be žievės, nuluptą svogūną ir česnakus, sutarkuoti per burokinę tarką, dėti į dubenį.
2.
Į dubenį su daržovėmis berti miltus, druską, pipirus, įmušti kiaušinius ir viską gerai išmaišyti.
3.
Į keptuvę pilti aliejų, įkaitinti, dėti paruoštą masę (po šaukštą ar du), formuoti blynus ir kepti iš abiejų pusių, kol gražiai paskrus ir iškeps. Tinka tiekti su grietine pagardinta žalumynais, druska ir pipirais.
AUTORIUS: Anželika
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital