Soti daržovių mišrainė su skrandukais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Soti daržovių mišrainė su skrandukais
Soti daržovių mišrainė su skrandukais
Soti daržovių mišrainė su skrandukais
Autorius apie receptą: Įdomus derinys. Kaparėliai su garstyčiomis šiai mišrainei suteikia įdomų skonį. Mums visiems įprastą baltą mišrainę galima paruošti žaismingiau ir šiek tiek kitaip. Įdomus derinys. Kaparėliai su garstyčiomis šiai mišrainei suteikia įdomų skonį. Mums visiems įprastą baltą mišrainę galima paruošti žaismingiau ir šiek tiek kitaip. Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų vištų skrandukų
3 vienetai bulvių (virtų)
2 vienetai morkų (virtų)
2 vienetai marinuotų agurkų
1 žiupsnelis druskos
2 vienetai juodųjų pipirų (žirnelių)
2 vienetai lauro lapų
1 pundelis laiškinių česnakų (smulkintų, patiekiant)
Padažui:
1 šaukštas majonezo
1 šaukštas jogurto, natūralaus
1 šaukštelis kaparėlių
1 šaukštelis grūdėtųjų garstyčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištų skrandukus išverdame su druska, lauro lapeliais, pipirais. Atvėsiname.
2.
Bulves ir morkas supjaustome kubeliais. Agurką ir skrandukus juostelėmis.
3.
Padažui kaparėlius susmulkiname ir sumaišome su majonezu, jogurtu, garstyčiomis.
4.
Daržoves ir skrandukus sumaišome su padažu, prieš patiekiant. Pabarstome smulkintais laiškiniais česnakais.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital