Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo
šonkaulių
300 gramų
pomidorų padažo
150 gramų
sviesto
(tirpinto)
4 skiltelės
česnako
3 žiupsneliai
juodųjų pipirų
2 žiupsneliai
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šonkauliukus sukapoti pusės delno dydžio gabaliukais.
2.
Užpilti šonkauliukus tokiu mišiniu: 150 g tirpinto sviesto, sumaišyto su smulkintu česnaku ir maltais juodais pipirais, druska, išmaišyti. Mėsą sudėti į skardą, skardą apdengti folija.
3.
Kepti valandą iki 180 - 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškeptą mėsą ištraukti su visa skarda, nuimti foliją, nupilti skystį, ir visą mėsą padengti padažu. Vėl dėti į orkaitę ir kepti 15 - 20 minučių, kol padažas ant mėsos apskrus. Skanaus!