Šoninė traškia plutele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Šoninė traškia plutele
Šoninė traškia plutele
Šoninė traškia plutele
Autorius apie receptą: Oi net seilė bėga, atrodo ir dabar dar girdžiu tą šoninės traškumą. Taip ruošiamą šoninę pamačiau „Beatos virtuvė“ laidoje. Labai sudomino ir patiko receptas. Puikus Oi net seilė bėga, atrodo ir dabar dar girdžiu tą šoninės traškumą. Taip ruošiamą šoninę pamačiau „Beatos virtuvė“ laidoje. Labai sudomino ir patiko receptas. Puikus dar ir tuo, kad nereikia laukti ilgai, kol mėsa pasimarinuos. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1.5 kilogramo kiaulienos šoninės su odele (be kaulo)
500 gramų rupios druskos
Marinatui:
2 stiklinės vandens
1 stiklinė apelsinų sulčių
0.5 stiklinės ananasų sulčių
5 skiltelės česnako
4 šaukšteliai druskos
1 vienetas citrinų (sulčių)
1 šaukštelis džiovinto raudonėlio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Česnaką smulkiai sukapoti.
2.
Marinatui sumaišyti sultis, vandenį, 4 šaukštelius druskos, raudonėlį. Marinatą perkošti. Specialiu švirkštu įšvirkšti marinatą į mėsą. Nusausinti.
3.
Šoninę dėti į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą odele į viršų. Kloti rupios druskos sluoksnį, išlyginti paviršių.
4.
Kepti iki 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 – 40 min. Druskos luitą nuimti. Padidinti kaitrą iki 250 C laipsnių ir kepti dar 15 min.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital