Šokoladinis pyragas su džiovintom slyvom ir burokėliais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Šokoladinis pyragas su džiovintom slyvom ir burokėliais
Šokoladinis pyragas su džiovintom slyvom ir burokėliais
Šokoladinis pyragas su džiovintom slyvom ir burokėliais
Autorius apie receptą: Kas pasakė, kad burokėliai tai tik barsčiai arba mišrainė? Kulinarinė fantazija nuvedė iki gilaus skonio pyrago, puikiai tinkančio prie puodelio kavos. Kas pasakė, kad burokėliai tai tik barsčiai arba mišrainė? Kulinarinė fantazija nuvedė iki gilaus skonio pyrago, puikiai tinkančio prie puodelio kavos. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
2 vienetai kiaušinių
200 gramų burokėlių
100 gramų džiovintų slyvų
100 gramų sviesto
80 gramų miltų
50 gramų cukraus
2 šaukštai kakavos
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
pagal skonį cukraus pudros
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Ištirpinti sviestą, atvėsinti, suberti kakavą, išmaišyti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinius, berti cukrų ir išplakti elektriniu plakikliu arba šakute. Tuomet berti miltus ir kepimo miltelius, išmaišyti iki vintisos masės.
3.
Į dubenį su kiaušiniais po truputį pilti sviesto ir kakavos mišinį.
4.
Slyvas supjaustyti norimo dydžio gabaliukais, burokėlius sutarkuoti burokine tarka, įmaišyti į tešlą.
5.
Sviestu sutepti kepimo formą, sukrėsti paruoštą tešlą ir tolygiia paskirstyti.
6.
Kepti įkaitintoje iki 180 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20-25 minutes.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital