Šokoladinis pyragas „Atrask buroką“

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Šokoladinis burokėlių pyragas
Autorius apie receptą: Pyragų diena. Ar kepsite kokį nors pyragą? O gal sugundysiu iškepti savo šokoladinį pyragą? Dabar vis dažniau interneto platybėse tenka matyti desertų su burokėliais. Kai Pyragų diena. Ar kepsite kokį nors pyragą? O gal sugundysiu iškepti savo šokoladinį pyragą? Dabar vis dažniau interneto platybėse tenka matyti desertų su burokėliais. Kai prieš keletą metų paragavau šokoladinį pyragą, net nenutuokiau, kad jame slepiasi burokėlis. Skonis sudrus, kupinas šokoladinių natų, o pasirodo čia ir burokas tūno. Labai sudomino ta skonių nata, tad ir receptą užsirašiau. Šiandien jį kepu savo šeimai, šiek tiek patobulinusi prieskonių gamą, į pyragą pakviesdama savo mėgstamiausius „Timut and lemon“ pipirus. O apie pyrage pagrindinę paslaptį šeimai išduosiu, tik tada, kai pyrago nebeliks lėkštėje. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
5 vienetai kiaušinių
250 gramų burokėlių (virtų ar keptų orkaitėje)
200 gramų juodojo šokolado
200 gramų sviesto
190 gramų cukraus
135 gramai miltų
3 šaukštai kakavos
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis aitriosios paprikos miltelių
1 žiupsnelis pipirų (naudojau Timut and lemon)
pagal poreikį cukraus pudros (pabarstymui)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Šokoladą ir sviestą ištirpiname garų vonelėje.
2.
Įmaišome aitriosios paprikos miltelius, pipirus.
3.
Kiaušinių baltymus atskiriame nuo trynių. Trynius išsukame su cukrumi iki purios masė. Trynių masę įmaišome į pravėsusį šokoladą. Burokėlius smulkiai sutarkuojame ir įmaišome į masę.
4.
Dubenyje sumaišome miltus, kepimo ir kakavos miltelius. Abi mases sumaišome. Kiaušinių baltymus išplakame iki standžių putų. Atsargiai juos įmaišome šaukštu į pyrago masę. Tešlą dedame į kepimo formą.
5.
Kepame 45 min. iki 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Iškepusį pyragą atvėsiname ir apibarstome cukraus pudra.
Rašyti komentarą
Spausdinti

REKLAMA

Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital