Autorius apie receptą:
Kai norisi deserto, bet šiek tiek sveikesnio varianto, gelbsti puikus šokoladinis avokadų – bananų kremas. Jokio papildomo cukraus ar medaus nedėjau, saldumo užtenka ir nuo
Kai norisi deserto, bet šiek tiek sveikesnio varianto, gelbsti puikus šokoladinis avokadų – bananų kremas. Jokio papildomo cukraus ar medaus nedėjau, saldumo užtenka ir nuo bananų. Taigi puikus desertas be pridėtinio cukraus. Kartais galima ir šitaip. Receptą radau „Rasos virtuvės užrašai“ tinklaraštyje .
(...daugiau)(...mažiau)Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
3 vienetai
bananų
1 vienetas
avokadų
3 šaukšteliai
kakavos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min.
1.
Avokadą perpjauname per pusę, išimame kaulą, išskobiame minkštimą. Bananus nulupame.
2.
Į maisto smulkintuvą sudedame avokado minkštimą, bananus, kakavą. Sutriname iki vientisos konsistencijos masės. Mėgaujamės sveiku šokoladiniu kremu.