Žėlė

AUTORIUS:
Julija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 9
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Žėlė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
3 pakeliai želės ( skirtingų spalvų)
1 skardinė persikų
šiek tiek mėtų (lapeliai)
šiek tiek spanguolių
3 šaukšteliai želatinos
šiek tiek braškių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
Žėlė pagaminam kaip nurodyta ant pakelio įdėdami dar į kiekvieną žėlė spalvą po a.š. želatinos. Paliekame atvėsti. Persikų puseles įpjauname ne iki galo ir sudedam į formą, įberiame uogų, įdedam mėtų lapelių. Užpilame geltonos spalvos žėlė tiek, kad persikai butu apsemti iki puses, įdedam į šaldymo kamerą. Kai šiek tiek sustinga užpilame likusi geltonos spalvos žėlė ir vėl į kamera. Kai sustingsta pilame kitą spalvą ir vėl į kamerą. Dedame braškių skirtingų spalvų, užpilame paskutinę spalva uždengiame ir dedam į šaldytuvą per naktį. Kitą dieną formą atidarome, apverčiame.


Skanaus.
AUTORIUS: Julija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Raktažodžiai: Išmaišyti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital