Šokoladiniai keksiukai - sodraus skonio ir drėgni

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Šokoladiniai keksiukai - sodraus skonio ir drėgni
Šokoladiniai keksiukai - sodraus skonio ir drėgni
Šokoladiniai keksiukai - sodraus skonio ir drėgni
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
Tešlai:
400 gramų miltinis mišinys (naudojau „City Taste“ amerikietiško stiliaus šokoladiniams keksiukams)
220 mililitrų vandens (šilto)
95 mililitrai aliejaus
Viršui:
65 gramai juodojo šokolado
10 gramų kokosų aliejaus (arba kito neutralaus skonio)
pagal skonį vaisių (mango, kivių ir barškių griežinėlių)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Supilkite mišinį į dubenį, įpilkite 220 ml vandens ir 95 ml aliejaus.
2.
Gerai išmaišykite tešlą iki vienalytės masės (tešla turi būti tirštos grietinės konsistencijos). Pilkite į aliejumi išteptas arba popierinėmis keksiukų formelėmis įklotas keksiukų kepimo formas. Užpildykite tik 2/3 formelės, kad tešla turėtų kur kilti.
3.
Kepkite 20 min. iki 180°C įkaitintoje orkaitėje. Iškepusius keksiukus išimkite iš formelių ir palikite ataušti ant grotelių.
4.
Ant garų vonelės ištirpinkite šokoladą ir sumaišykite su aliejumi. Palikite šiek tiek atvėsti.
5.
Atvėsusių keksiukų viršų apliekite šokoladu. Papuoškite vaisiais ir uogomis.
6.
Palaukite, kol šokoladas sustings.
7.
Jei norite, kad šokoladas greičiau sustingtų, galite trumpam keksiukus įdėti į šaldytuvą.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
salotos, mišrainės
sriubos
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital