Snickers tortas

AUTORIUS:
Žilvinas
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Snickers tortas
Snickers tortas
Snickers tortas
Snickers tortas
Snickers tortas
Autorius apie receptą: Lengvai paruošiamas tortas "Snickers". Lengvai paruošiamas tortas "Snickers". Žilvinas
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
Biskvitui:
165 gramai kvietinių miltų
100 gramų grietinės
100 gramų karamelizuoto kondensuoto pieno
100 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių
0.5 šaukštelio kepimo miltelių
Pertepimui:
50 gramų juodojo šokolado
25 mililitrai pieno
Kremui:
200 gramų grietinėlės, 35% riebumo
1 šaukštas cukraus
Karameliniam kremui:
135 gramai karamelizuoto kondensuoto pieno (kambario temperatūros)
50 gramų sviesto
50 gramų sūdytų žemės riešutų
Sulaistymui:
200 mililitrų kavos (paruoštos, balintos, be cukraus, naudojau tirpią balintą)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Kiaušinį, cukrų, grietinę, miltus bei karamelizuotą kondensuotas pieną suplakite iki vientisos masės. Pusę masės supilkite į kepimo popieriumi išklotą kepimo indą (12 cm skersmens) ir kepkite 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 30-40 min, kol biskvito paviršius bus tamsiai karamelinės spalvos. Su likusia mase padarykite tą patį.
2.
Gerai atvėsinkite ir padalinkite biskvitus į dvi dalis, išeis 4 lakštai.
3.
Šokolado pertepimui ištirpinkite šokoladą su pienu ant silpnos ugnies iki vientisos masės.
4.
Grietinėlės kremui grietinėlę su cukrumi išplakite iki standžių putų.
5.
Riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir susmulkinkite.
6.
Karameliniam kremui kambario temperatūros karamelizuotą kondensuotą pieną ir sviestą išsukite mediniu šaukštu (ar plaktuvu) iki purumo, suberkite riešutus. Gerai išmaišykite iki vientisos masės.
7.
Surinkite tortą. Į torto formą dėkite vieną biskvitą, sulaistykite jį atvėsinta balinta kava. Aptepkite tirpintu šokoladu, sutepkite pusę grietinėlės kremo. Ant viršaus dėkite antrą biskvitą, jį taip pat sulaistykite kava, aptepkite šokoladu, ant viršaus sutepkite visą karamelinį kremą. Dėkite trečią biskvitą, sulaistykite kava, aptepkite likusiu šokoladu ir likusiu grietinėlės kremu, ant viršaus dėkite ketvirtą biskvitą ir lengvai paspauskite.
8.
Tortą palaikykite šaldytuve, kol kremai sustings, tada išimkite iš torto formos ir papuoškite.
AUTORIUS: Žilvinas
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
tėvelių dienai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital