Šnicelis nuostabiai traškia plutele

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Šnicelis nuostabiai traškia plutele
Šnicelis nuostabiai traškia plutele
Šnicelis nuostabiai traškia plutele
Autorius apie receptą: Tipiškas Vienos kepsnys bus visada serviruojamas su citrina. Mes kepsnių mėsą dažnai suberiame mėgstamais prieskoniais ir marinuojame prieš kepima – tikras Vienos kepsnys to Tipiškas Vienos kepsnys bus visada serviruojamas su citrina. Mes kepsnių mėsą dažnai suberiame mėgstamais prieskoniais ir marinuojame prieš kepima – tikras Vienos kepsnys to nereikalauja, jam pakaks kokybiškos mėsos gabalo, druskos ir pipirų, o visa kita – tai jau skonio reikalas.
Tokius kepsnius austrai valgo su žaliomis salotomis ir visokio pavidalo bulvėmis, tarp jų ir su bulvių salotomis .
(...daugiau) Dangira, DuokDruskos.com
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
2 vienetai veršienos išpjova (arba kalakutienos, kiaulienos, kuo plonesnės)
5 riekės šviesios forminės duonos
1 vienetas kiaušinių (lengvai plakto)
2 šaukštai miltų
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
pagal poreikį aliejaus
Patiekiant:
1 vienetas citrinų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Mėsą nuplaukite, gerai nusausinkite virtuviniu popieriumi, virtuviniu plaktukų plakite mėsą, kol ši bus kuo plonesnė, bet tik tiek, kad neatsirastų skylių ir gabalas liktų vientisas. Paberkite druska ir pipirais.
2.
Nuo duonos nupjaukite plutelę, Sumalkite duoną virtuviniu kombainu, iškratykite trupinius į didesnę lėkštę. Įkaitinkite didesnę keptuvę, įpilkite aliejaus, jo reikės gana nemažai, kepsniai turi jame beveik plaukti.
3.
Imkite mėsos gabaliuką apvoliokite miltuose, tada kiaušinyje, tada šviežiuose duonos trupiniuose. Dėkite į karštą aliejų, kaitrą sumažinkite iki vidutinio stiprumo, kepkite vos 2 - 4 minutes iš abiejų pusių, kol trupiniai gražiai paruduos.
4.
Išėmus iš keptuvės, dėkite kepsnius ant vrtuvinio popieriaus, kad nuvarvėtų riebalai ir iš kart serviruokite su vienu ar dviem ketvirtadaliais citrinos. Tokius kepsnius austrai valgo su žaliomis salotomis ir visokio pavidalo bulvėmis, tarp jų ir su bulvių salotomis .
Daugiau skanių ir patikrintų receptų galite rasti Dangiros knygoje "Prancūzijos virtuvė"
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Vilija
2017-11-26 14:11
Super !❤ ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital