Kepti smidrai su šonine

AUTORIUS:
Anželika Stančikienė‎
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 25)
Smidrai šparagai su šonine
Smidrai šparagai su šonine
Smidrai šparagai su šonine
Smidrai šparagai su šonine
Autorius apie receptą: Labai skanus ir greitai pagaminamas smidrų receptas. Jeigu po ranka nėra grilio, galima kepti ir orkaitėje (įkaitintoje iki 200 laipsnių), tik keps šiek tiek ilgiau. Jeigu kepsite Labai skanus ir greitai pagaminamas smidrų receptas. Jeigu po ranka nėra grilio, galima kepti ir orkaitėje (įkaitintoje iki 200 laipsnių), tik keps šiek tiek ilgiau. Jeigu kepsite orkaitėje, papildomai smidrų galite ir neapvirti, nes jie spės suminkštėti (nebent smidrų stiebai būtų labai stori, tokiu atveju dėl visa ko apvirkite). (...daugiau) Anželika Stančikienė‎
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
10 vienetų smidrų
10 riekelių šaltai rūkytos šoninės
šiek tiek alyvuogių aliejaus
šiek tiek druskos
šiek tiek pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Smidrus nuvalyti (t.y. nupjauti sumedėjusias dalis), sudėti į verdantį vandenį ir pavirti apie 2 minutes. Išgriebti ir perlieti šaltu vandeniu, jog išliktų traškūs.
2.
Smidrus apšlakstyti trupučiu alyvuogių aliejaus ir kiekvieną apsukti plona šoninės riekele.
3.
Kepti ant grilio apie 10 minučių, kol šoninė apskrus. Jeigu po ranka nėra grilio, galima kepti ir orkaitėje (įkaitintoje iki 200 laipsnių), tik keps šiek tiek ilgiau. Jeigu kepsite orkaitėje, papildomai smidrų galite ir neapvirti, nes jie spės suminkštėti (nebent smidrų stiebai būtų labai stori, tokiu atveju dėl visa ko apvirkite).
4.
Iškeptus smidrais pagal skonį pabarstyti pipirais ir druska (jeigu norisi).
AUTORIUS: Anželika Stančikienė‎
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (7)
Jolanta
2022-05-30 17:32
O man šoninė nesilaiko. Vis atsivynioja... gal yra kokių patarimų? ATSAKYTI
Ieva
2022-05-31 10:15
Gal labai standžiai vyniojat? Gali būt, kad kepant pradeda trauktis ir atsivynioja kažkiek :) Visada galima ir mediniu smeigtuku šiek tiek prismeigti, kad laikytųsi, o prieš patiekiant išimti. ATSAKYTI
Sonata
2022-06-08 22:38
Prismeikti dantu krapstuku ATSAKYTI
Darius
2022-04-30 21:20
Geras receptas ATSAKYTI
Žaneta
2020-06-18 13:21
Ar galima kepti ant saulėgrąžų aliejaus? ATSAKYTI
Andželika
2020-06-18 13:32
Galima ATSAKYTI
Irena
2017-05-02 16:29
Kai tik gamtoj būnam, tai kepam taip smidrus, tobulas skonis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
joninių skanėstai
valgome sveikiau!
grilio patiekalai
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
desertai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital