Slyvų pyragas su riešutais

AUTORIUS:
Linutė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 31)
Slyvų pyragas su riešutais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
2 kiaušiniai,
3 šaukštai balto saldaus vyno,
6 šaukštai rudojo cukraus,
12 slyvų,
150 g varškės,
60 g sviesto,
5 graikiniai riešutai,
250 g miltų,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių.
PARUOŠIMO BŪDAS:
Slyvas smulkiai supjaustome, apibarstome šaukštu cukraus, apipilame vynu ir paliekame 30 min., vėsioje vietoje.
Kapotus riešutus sumaišome su 80 g miltų ir 1,5 šaukšto cukraus, bei sviestu.
Likusį cukrų išplakame su varške ir kiaušiniais, bei sumaišome su miltais ir kepimo milteliais.
Į riebalais išteptą formą dedame pusę varškės masės, tuomet sudėliojame slyvas, vėl dedame varškės masės ir užklojame riešutų mišiniu.
Kepame 180 laipsnių temperatūroje, apie 50 min.
Skanaus! Patiekalus galite pagardinti skaldytais grūdais ir kviečiais „Activus“! Šis produktas puikiai tinka įvairiems sveikuolių patiekalams, jogurtui ar varškei, faršui, duonai ir kitiems miltiniams konditerijos gaminiams. Skaldyti grūdai yra natūralus vitaminų ir mineralų šaltinis!
AUTORIUS: Linutė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital