Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais

AUTORIUS:
Gitana
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 13)
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Sluoksniuotos tešlos sausainiai su obuoliais
Autorius apie receptą: Labai gražu ir lengva. Labai gražu ir lengva. Gitana
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
7 vienetai obuolių
500 gramų bemielės sluoksniuotos tešlos
50 gramų cukraus
30 gramų malto cinamono
20 gramų citrinos sulčių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Tešlą atitirpinti. Plonai iškočioti. Suformuoti iš tešlos obuolio formos sausainiukus. Sudėti ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
2.
Susipjaustyti obuolius plonomis skiltelėmis ir apipurkšti citrinos sultimis, kad nepajuoduotų.
3.
Ant kiekvieno sausainio išdėlioti skilteles lyg obuolio puselę - į vieną pusę 5 ir į kitą 5, apibarstyti cukrumi ir cinamonu.
4.
Kepti 160 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 15-20 min.
AUTORIUS: Gitana
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital