Autorius apie receptą:
Labai greitai paruošiami ir skanūs. Ragaujame šiltus ir atvėsusius, tinka įsidėti į pietų dėžutę. Papildomai tinka pagardinti sūriu.
Labai greitai paruošiami ir skanūs. Ragaujame šiltus ir atvėsusius, tinka įsidėti į pietų dėžutę. Papildomai tinka pagardinti sūriu.
Vanda Vilnietė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
Į dubenį dėti maltą mėsą, berti prieskonius, įtarkuoti svogūną, išmaišyti.
2.
Į dubenį įmušti kiaušinį, išplakti šakute.
3.
Tešlos lakštus supjaustyti į apskritimus, pakočioti tiek, kad tilptų į keksiukų formeles. Likusią tešlą pakočioti ir supjaustyti apskritimais ar juostelėmis.
4.
Įjungti orkaitę kaisti iki 180 ° C (kaitinimo režimas - viršus+apačia, be vėjelio).
5.
Keksiukų formeles patepti aliejumi, paruoštą tešlą sudėti į formeles taip, kad uždengtų ir formelių šonus, padaryti tokį lyg krepšelį. Dėti faršą. Viršų užkloti likusios tešlos gabalėliais. Viršų sutepti kiaušinio plakiniu.
6.
Kepti iki 180 ° C įkaitintos orkaitės viduryje 30 min.