Sluoksniuotos tešlos pyragas su paukštiena ir pievagrybiais

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 6)
Sluoksniuotos tešlos pyragas su paukštiena ir pievagrybiais
Autorius apie receptą: Šis pyragas yra sotus, nesudėtingai pagaminamas ir labai skanus! Mano šeimynai ir kaimynams jis labai patiko. Šis pyragas yra sotus, nesudėtingai pagaminamas ir labai skanus! Mano šeimynai ir kaimynams jis labai patiko. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
550 gramų sluoksniuotos tešlos (naudojau 2 pakuotes nešaldytos)
1 vienetas kiaušinių (aptepimui)
šiek tiek sezamo sėklų (pabarstymui)
šiek tiek sviesto (arba aliejaus, kepimui)
Įdarui:
700 gramų kalakutų krutinėlės
250 gramų pievagrybių (naudojau rudus)
150 gramų špinatų (šaldytų arba šviežių)
150 gramų grietinės
110 gramų sūrio (tarkuoto)
1 vienetas svogūnų (didelio)
3 skiltelės česnako
pagal skonį petražolių (smulkintų)
pagal skonį krapų (smulkintų)
pagal skonį druskos
pagal skonį pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kalakuto krūtinėlę supjaustyti nedideliais gabalėliais ir apkepti keptuvėje su sviestu, pagardinti druska.
2.
Kitoje keptuvėje apkepkti pievagrybius su svogūnu ir česnaku, pagardinti druska, pagardinti pipirais ir įdėti grietinės. Sudėti apkeptą kalakuto krūtinėlę ir patroškinti. Palikti, kad atvėstų.
3.
Špinatus atšildyti, nuvarvinti nereikalingą skystį, sumaišyti su krūtinėle ir pievagrybiais.
4.
Kiekvieną tešlos lakštą supjaustyti horizontaliai į dvi juostas, man gavosi 20.5x12 cenimetrų lakštai. Jei naudosite šaldytą tešlą, ją pakočiokite ir supjaustykite tokio dydžio juostomis.
5.
Ant krašto dėti įdarą, pabarstyti sūriu, suvynioti į vyniotinį, padėti jį ant kepimo formos, išklotos kepimo popieriumi, ir susukti į "sraigę". Likusią tešlą taip pat užpildyti įdaru, suvynioti ir susukti aplink pirmą susukimą, kraštus sujungti, kad įdaras neišbėgtų.
6.
Pyrago viršų aptepti išplaktu kiaušinių ir pabarstyti sezamo sėklomis Kepti 190 C laipsnių orkaitėje apie 35 - 45 minutes.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital