Sluoksniuotos tešlos pyragas su cukinijomis ir varške

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 2
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Sluoksniuotos tešlos pyragas su cukinijomis ir varške
Sluoksniuotos tešlos pyragas su cukinijomis ir varške
Sluoksniuotos tešlos pyragas su cukinijomis ir varške
Sluoksniuotos tešlos pyragas su cukinijomis ir varške
Autorius apie receptą: Gaivus, pikantiškas. Man šis pyragas skanus tiek šiltas, tiek jau atvėsiąs. Į draugiją varškei paskaninti ir sustiprinti pyrago skoniui pakviečiau ožkos sūrius. Tik tada, Gaivus, pikantiškas. Man šis pyragas skanus tiek šiltas, tiek jau atvėsiąs. Į draugiją varškei paskaninti ir sustiprinti pyrago skoniui pakviečiau ožkos sūrius. Tik tada, kai mes išdrįsime ragauti, atrasime naujus skonius. (...daugiau) Ingrida, Kviečiu į virtuvę
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
250 gramų sluoksniuotos tešlos (1 lakšto)
0.5 vieneto cukinijų (jaunos)
200 gramų varškės
50 gramų ožkos pieno sūrio (puskiečio fermentuoto)
50 gramų minkšto ožkos pieno sūrio (rūgštinio tipo, smulkinto, naudojau „Juodąjį kvadratą“ ir „Kvadratinį Apelsiną“)
3 šaukštai grietinės
1 vienetas kiaušinių trynių
1 pundelis krapų (smulkintų)
1 šaukštas pieno
1 žiupsnelis maltų juodųjų pipirų
pagal skonį druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Sluoksniuotą tešlą atitirpiname, įtiesiame į kepimo formą, palikdami kraštelius. Juos subadome šakute.
2.
Varškę pertriname kartu su grietine. Pagardiname druska, pipirais. Įtarkuotajame puskietį ožkos sūrį.
3.
Cukiniją supjaustome daržovių skustuku plonomis juostelėmis. Jas susukame į ritinėlius.
4.
Varškės masę krečiame į kepimo indą išklotą tešla. Sudedame cukinijos bokštelius. Pabarstome smulkintais krapais.
5.
Kepame 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.
6.
Iškepusį pyragą pabarstome minkštuoju ožkos sūriu.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
Agnė
2020-08-05 18:06
Nesigavo. Viskas ištižo. ATSAKYTI
Aistė
2020-08-06 11:03
Palaukite, kol iškepęs šiek tiek pastovės ir sutvirtės. ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital