Sluoksniuotos liežuvio salotos su obuoliais ir kiviais

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 7)
Liežuvio salotos su obuoliais kiviais
Liežuvio salotos su obuoliais kiviais
Liežuvio salotos su obuoliais kiviais
Liežuvio salotos su obuoliais kiviais
Liežuvio salotos su obuoliais kiviais
Autorius apie receptą: Šį receptą radau rusų tinklapyje, man labai patiko, gal patiks ir Jums. Skaniausios man šios sluoksniuotos salotos buvo su liežuviu. Reikės 22 - 24 centimetrų skersmens apvalios Šį receptą radau rusų tinklapyje, man labai patiko, gal patiks ir Jums. Skaniausios man šios sluoksniuotos salotos buvo su liežuviu. Reikės 22 - 24 centimetrų skersmens apvalios atsegamos torto formos (...daugiau) Rasos virtuvės užrašai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
7 vienetai kiaušinių (kietai virtų)
4 vienetai obuolių (didelių saldžiarūgščių)
4 vienetai kivių
200 gramų morkų (korėjietiškų salotų)
1 vienetas jaučio liežuvio (arba kiaulienos, virto, arba vištienos)
1 sauja granatų sėklų
Padažui:
180 gramų kreminio sūrio (Korėjietiškų )
180 gramų majonezo
2 skiltelės česnako
1 sauja kedro riešutų
šiek tiek pistacijų (smulkintų)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Padažui į dubenį sudėti kreminį sūrį, majonezą ir smulkiai supjaustytą ar išspaustą česnaką, viską sumaišyti. Šiuo padažu reiks plonai sutepti kiekvieną naują salotų sluoksnį.
2.
Į lėkštę dėti susegtą torto formos žiedą. Kepimo popieriumi ištiesti formos šonus arba apsukti maistine plėvele, kad neprilptų salotos.
3.
Pirmiausia išdėlioti kubeliais pjaustytą liežuvį ar vištieną, ant viršaus tepti padažą, dėti kivio gabaliukus, keletą kivių gabalėlių palikti papuošimui. Vėl tepti padažą, tada dėti kubeliais supjaustytus kiaušinių baltymus, vėl padažą, korėjietiškas morkų salotas. Vėl užtepti padažą, dėti nuluptus ir kubeliais supjaustytus obuoliai, padažą ir galiausiai smulkiai sutarkuotus kiaušinių trynius.
4.
Viršuje išdėlioti granatų vaisių sėklas, kivių gabaliukus, smulkintas pistacijas ir kedro riešutus.
5.
Salotas bent 2 valandas palaikyti šaldytuve, kad sluoksniai labiau susigulėtų. Prieš patiekiant atsegti formos žiedą ir atsargiai nuimti kepimo popierių.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital