1.
Iš anksto, pagal pakuotės instrukcijas pasigaminkite želė. Supilkite ją į mažą stačiakampę arba kvadratinę kepimo formą, kad ji būtų maždaug 2-3 cm aukščio. Palikite šaldytuve, kad sustingtų.
2.
Braškes perpjaukite per pusę išilgai. „Kuršėnų“ vyniotinį supjaustykite 2-3 cm griežinėliais. Sustingusią žele supjaustykite kubeliais.
3.
Kremui išplakite grietinėlę su cukraus pudra ir citrinos sultimis iki standžios masės. Mentele įmaišykite sūrį.
4.
Ant indo, kuriame tieksite, dugno dėkite kelis šaukštus kremo, kad vyniotinis neslidinėtų. Indo dugną ir viena eile šonus išklokite vyniotinio griežinėliais. Vyniotinio riekeles apšlakstykite spanguolių sultimis. Ant viršaus uždėkite pusę kremo. Indo šonuose sustatykite braškes. Likusias sudėkite į indo vidurį. Apibarstykite žele kubeliais. Uždėkite likusį kremą. Uždenkite viršų plastikine plėvele ir palikite šaldytuve bent 4-6 valandoms, o dar geriau – per naktį.
5.
Prieš patiekiant, papuošiau uogomis, vafliais, pjaustytomis citrinomis.