Autorius apie receptą:
Pagaliau prasidėjo stintų sezonas! Ar ir Jūs jas mėgstate! Aš labai mėgtu ir kepu, kol yra.
Pagaliau prasidėjo stintų sezonas! Ar ir Jūs jas mėgstate! Aš labai mėgtu ir kepu, kol yra.
Gintarė
AKCIJOS:
Rodytiakcijas
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 2
500 gramų
stintos
0.5 stiklinės
miltų
šiek tiek
druskos
šiek tiek
aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Stintas nuplauti, nusausinti, pagardinti druska.
2.
Gilesnėje keptuvėje įkaitinti aliejų. Kiekvieną stintą apvolioti miltuose, kad gerai jais apliptų.
3.
Stintas kepti didesnėje nei vidutinė kaitroje, po kelias minutes iš abiejų pusių, kol apskrus. Skanaus!