Vištienos troškinys orkaitėje su bulvėmis ir prievagrybiais

AUTORIUS:
Jolanta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Vištienos troškinys orkaitėje
@ Shutterstock
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
700 gramų bulvių
400 gramų vištienos
250 mililitrų grietinėlės
200 gramų pievagrybių
200 gramų šaltai rūkytos šoninės
30 gramų sviesto
0.5 šaukštelio malto muskato
pagal skonį druskos
šiek tiek pipirų
Pabarstymui:
100 gramų sūrio
šiek tiek krapų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Vištieną ir pievagrybius supjaustykite nedideliais gabalėliais. Šoninę supjaustykite smulkiai.
2.
Keptuvėje ištirpinkite sviestą. Apkepkite vištieną ir šoninę, pagardinkite prieskoniais. Sudėkite grybus ir dar kelias minutes apkepkite.
3.
Bulves nuskuskite ir supjaustykite mažais kubeliais arba labai plonomis riekelėmis. Išmaišykite su vištiena ir grietinėle. Sudėkite į kepimo formą, jos viršų uždenkite folija.
4.
Kepkite iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių. Tada nuimkite foliją, užberkite tarkuoto sūrio ir kepkite dar 10 minučių. Pagardinkite krapais. Skanaus!
AUTORIUS: Jolanta
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (3)
Mindaugas
2020-05-18 14:32
O kur dedamas muskatas - kartu su prieskoniais i vistiena pries apkepant ar kaip? :) ATSAKYTI
Ilona
2020-05-19 14:52
Reikia apkepti vištieną, šoninę, o tuomet suberti prieskonius - muskatą, druską ir pipirus :) ATSAKYTI
Karina
2017-03-09 07:20
Labai skanu! Vietoj prieskoniu grietinele ismaisiau su vistienos buljonete - labai tiko! ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital