Skanioji gysločių lapų sriuba

AUTORIUS:
Toma
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Skanioji gysločių lapų sriuba
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 ml mėsos sultinio
2 bulvės
1 morka
1 svogūnas
100 g gysločių lapų
petražolės
druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Pirmiausia į mėsos sultinį įdėkite smulkiai supjaustytas bulves, morkas, svogūnus ir pavirkite, kol bulvės ir morkos suminkštės. Paskui įdėkite smulkiai supjaustytų gysločių lapų, petražolių, pasūdykite ir virkite 3 minutes. Galima patiekti su grietinėle ir virtu kiaušiniu. Skanaus!
AUTORIUS: Toma
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital