Skanieji švilpikai orkaitėje pagal Beatą

ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 9)
Švilpikai orkaitėje Beata
Švilpikai orkaitėje Beata
Švilpikai orkaitėje Beata
Švilpikai orkaitėje Beata
Autorius apie receptą: Šie puikūs švilpikai mūsų šeimai labai patiko ir buvo gaminami ne kartą. Receptą nusižiūrėjau vienoje iš "Beatos virtuvė" laidų. Šie puikūs švilpikai mūsų šeimai labai patiko ir buvo gaminami ne kartą. Receptą nusižiūrėjau vienoje iš "Beatos virtuvė" laidų. Justyna, Baltoje lėkštėje
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
800 gramų bulvių (virtų)
100 gramų kvietinių miltų
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
šiek tiek sviesto (skardai patepti)
Padažui:
400 gramų kiaulienos šoninės
4 šaukštai grietinės
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Išvirtas bulves sutriname. Įmušame kiaušinį, įberiame miltus, prieskonius ir viską gerai išmaišome.
2.
Miltuotomis rankomis imame dalį tešlos, ant miltais pabarstyto paviršiaus formuojame lyg duonos kepaliuką ir pjaustome norimo dydžio gabaliukais.
3.
Kepimo skardą ištepame sviestu, ant jos sudėliojame švilpikus. Kepame iki 230 C temperatūros įkaitintoje orkaitėjenmaždaug 15 minučių, apverčiame ir kepame dar 15 minučių.
4.
Šoninę supjaustome smulkiais gabalėliais, pakepiname keptuvėje. Išpilame atsiradusius riebalus. Įdedame grietinės, pagardiname prieskoniais, dar truputį pakaitiname.
5.
Švilpikus patiekiame su padažu.
Patarimai:
Į padažą dar galima dėti svogūnų, morkų, žalumynų.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital