Silvijos pyragas su deginto sviesto glajumi ir kokosų drožlėmis

AUTORIUS:
Dan Sukker,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 3)
Silvijos pyragas su deginto sviesto glajumi ir kokosų drožlėmis
Autorius apie receptą: Silvijos pyragas – kardamonu dvelkiantis skanėstas iš Skandinavijos. Su puikiu deginto sviesto glajumi ir skrudintų kokosų viršumi. Silvijos pyragas – kardamonu dvelkiantis skanėstas iš Skandinavijos. Su puikiu deginto sviesto glajumi ir skrudintų kokosų viršumi. Dan Sukker
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
Pagrindui:
180 gramų kvietinių miltų
150 mililitrų vandens
140 gramų cukranendrių cukraus (naudojome "Dansukker", nerafinuotą)
130 gramų cukraus (naudojome "Dansukker", „Panevėžio Plius“)
3 vienetai kiaušinių
10 gramų kepimo miltelių
6 gramai kardamono
Glajui:
125 gramai sviesto (deginto)
60 gramų cukraus pudros (naudojome „Dansukker“ )
2 vienetai kiaušinių trynių
3 gramai vanilino cukraus su natūralia vanile (naudojome "Dansukker")
Papuošimui:
pagal skonį kokoso drožlių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val.
1.
Orkaitę įkaitinkite iki 175 °C temperatūros. Įjunkite kaitinimą iš viršaus ir apačios.
2.
20 cm pločio ir 30 cm ilgio kepimo indą ištepkite riebalais ir išklokite kepimo popieriumi.
3.
Iki purumo išplakite kiaušinius ir cukrų. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius ir kardamoną. Įmaišykite į kiaušinių plakinį. Įpilkite vandens ir maišykite, kol neliks gumulėlių.
4.
Tešlą supilkite į kepimo indą ir kepkite apatinėje orkaitės dalyje 25–30 minučių. Atvėsusį pyragą išverskite ant grotelių.
5.
Paruoškite glajų. Pakepinkite sviestą iki lengvai paruduos ir skaniai pakvips. Suberkite cukraus miltelius ir vanilinį cukrų. Po vieną supilkite trynius ir plakite, kol neliks jokių gumulėlių.
6.
Sausoje keptuvėje paskrudinkite kokosus.
7.
Atvėsusį pyragą apliekite glajumi ir apibarstykite kokosų drožlėmis. Supjaustykite gabaliukais ir patiekite.
AUTORIUS: Dan Sukker
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
velykiniai patiekalai
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital