Šiltos vištienos salotos

AUTORIUS:
Santa Maria,
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Šiltos vištienos salotos
Autorius apie receptą: Lengvas ir subtilus patiekalas, suteiksiantis Jums sotumo. Puiki idėja lengviems, gardiems ir maistingiems pietums ar vakarienei. Lengvas ir subtilus patiekalas, suteiksiantis Jums sotumo. Puiki idėja lengviems, gardiems ir maistingiems pietums ar vakarienei. Santa Maria
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
3 vienetai vištienos krūtinėlės
1 gūželė iceberg salotų
1 vienetas raudonosios paprikos
2 vienetai salierų stiebų
2 vienetai pomidorų
100 gramų žirnelių daigai (arba kitokių mėgiamų)
0.5 vieneto ilgavaisių agurkų
2 šaukštai prieskonių vištienai (naudojome "Santa Maria")
2 šaukštai aliejaus
Padažui:
3 šaukštai obuolių acto
2 šaukšteliai prieskonių vištienai (naudojome "Santa Maria")
0.5 vieneto rausvųjų svogūnų
3 šaukštai alyvuogių aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Apibarstykite vištienos krūtinėles iš abiejų pusių vištienos prieskoniais.
2.
Įkaitinkite keptuvėje aliejų. Kepkite mėsą vidutinėje kaitroje po kelias minutes iš abiejų pusių, kol iškeps ir gražiai paruduos, viduje bus iškepusi. Sudėkite vištieną į lėkštę.
3.
Papriką supjaustykite stambiais gabaliukais.
4.
Pakepkite papriką apie 3 minutes iš abiejų pusių, kol truputį suminkštės. Sudėkite į lėkštę.
5.
Salotą suplėšykite stambiais gabalėliais, agurką supjaustykite išilgai pusiau ir riekelėmis, pomidorą - kąsnio dydžio gabalėliais. Salierus supjausykite siauromis riekelėmis.
6.
Sudėkite į lėkštę plėšytas salotas, smulkintas daržoves, keptą papriką. Vištieną supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais ir sudėkite ant salotų.
7.
Padažui sumaišykite actą, vištienos prieskonius ir smulkiai pjaustytą raudonąjį svogūną su aliejumi. Prieš patiekdami užpilkite salotas padažu.
Daugiau „Santa Maria“ receptų rasite čia.
AUTORIUS: Santa Maria
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital