Silkių paštetas

AUTORIUS:
Audronė
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Silkių paštetas
Autorius apie receptą: Mano močiutė buvo puiki šeimininkė, Smetonos laikais baigė gaspadinių kulinarinius kursus, todėl džiugindavo mus įvairiais gardžiais patiekalais. Šis patiekalas buvo Mano močiutė buvo puiki šeimininkė, Smetonos laikais baigė gaspadinių kulinarinius kursus, todėl džiugindavo mus įvairiais gardžiais patiekalais. Šis patiekalas buvo gaminamas šv. Kūčioms daugiau kaip prieš 65 metus, kartą metuose gaminame jį ir dabar. (...daugiau) Audronė
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
2 vienetai silkių filė
3 vienetai bulvių
1 vienetas svogūnų
0.5 stiklinės raugintų kopūstų
pagal poreikį graikinių riešutų
1 žiupsnelis cukraus
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Bulves išvirti su lupenomis, atvėsinti. Atvėsusias bulves nulupti.
2.
Svogūną susmulkinti, pakepinti ant aliejaus keptuvėje.
3.
Raugintus kopūstus nuspausti, užberti cukraus pagal skonį.
4.
Silkę, bulves, svogūnus, kopūstus sumalti mėsmale, įberti pipirų. Jei mėgstate, galima įberti truputį cinamono. Gerai išmaišyti. Patiekiant, uždėti graikiškų riešutų.
AUTORIUS: Audronė
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital