Traškučių užkandis su silke, avokadais ir pomidorais

AUTORIUS:
Emilija
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Porcijų skaičius: 40
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 8)
Traškučių užkandis su silke, avokadais ir pomidorais
Nuotraukos Dovilės Ramoškaitės LaMaistas.lt redakcijai
Traškučių užkandis su silke, avokadais ir pomidorais
Traškučių užkandis su silke, avokadais ir pomidorais
Autorius apie receptą: Tokio gardaus užkandžio tiesiog neįmanoma nepasigaminti! Nustebinsite visus artimuosius ir draugus. Ypač patiks tiems, kurie mėgsta silkę. Puiki idėja užkandžių stalui ar Tokio gardaus užkandžio tiesiog neįmanoma nepasigaminti! Nustebinsite visus artimuosius ir draugus. Ypač patiks tiems, kurie mėgsta silkę. Puiki idėja užkandžių stalui ar kai norisi nustebinti šeimą. (...daugiau) Emilija
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 40
Salsai:
200 gramų silkių filė
3 vienetai pomidorų (vidutinio dydžio)
1 vienetas rausvųjų svogūnų (nedidelio)
1 sauja kalendros (arba petražolių)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
0.5 šaukštelio cukraus (nebūtina)
1 vienetas žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos)
Padažui:
1 vienetas avokadų (didesnio arba 2 mažesnių)
1 vienetas rausvųjų svogūnų
1 sauja kalendros (arba petražolių)
1 vienetas žaliųjų citrinų (arba 0.5 paprastos citrinos)
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
Patiekiant:
2 vienetai silkių filė
pagal poreikį kukurūzų traškučių (nachos ar panašaus tipo)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Salsai paruošti, pomidorus, svogūną, silkių filė (200 gramų) smulkiai supjaustyti, sudėti į dubenėlį.
2.
Į dubenėlį berti smulkiai pjaustytą kalendrą, berti druską, pipirus, cukrų, įspausti laimo sultis ir viską gerai išmaišyti.
3.
Gvakamolės padažui paruošti, avokado minkštąją dalį dėti į dubenį, sutrinti iki vientisos masės su šakute, berti smulkiai pjaustytą svogūną, tuomet berti druską, pipirus, berti smulkintą kalendrą, įspausti citrinos arba laimo sultis ir išmaišyti.
4.
Likusią silkių filė supjaustyti griežinėliais.
5.
Ant vieno kukurūzų traškučio dėti salsą, ant kito tepti gvakamolę ir uždėti silkės griežinėlį. Šį veiksmą kartoti, kol neliks ingredientų.
6.
Tiekti iškart.
AUTORIUS: Emilija
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital