Silkės ir burokėlių suktinukai

AUTORIUS:
Dovilė B
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 5
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Silkės ir burokėlių suktinukai
Autorius apie receptą: Šiuos silkės ir burokėlių suktinukus galima vadinti silkės su kailiniais pusbroliais, nes skoniu jie šiek tiek artimi. Pateikimas jau visiškai kitoks ir tikrai gali paįvairinti Šiuos silkės ir burokėlių suktinukus galima vadinti silkės su kailiniais pusbroliais, nes skoniu jie šiek tiek artimi. Pateikimas jau visiškai kitoks ir tikrai gali paįvairinti Jūsų šventinį stalą. (...daugiau) Dovilė B
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 vienetas burokėlių
3 vienetai kiaušinių
80 gramų bulvių krakmolo
200 gramų kreminio sūrio
2 vienetai silkių filė
1 šaukštas aliejaus
6 vienetai marinuotų agurkų (mažų)
1 žiupsnelis druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Atskirti kiaušinių trynius ir baltymus.
2.
Burokėlį smulkiai sutarkuoti ir sumaišyti su tryniais, supilti aliejų ir suberti krakmolą.
3.
Baltymus išplakti su šiek tiek druskos ir po truputį įmaišyti į burokėlių masę. Visą masę supilti ant silikoninio kepimo kilimėlio, išlyginti.
4.
Kepti iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 15 min. Atvėsinti.
5.
Silkių filė supjaustyti juostelėmis. Agurkėlius perpjauti per pusę išilgai.
6.
Atvėsusį biskvitą sutepti kreminiu sūreliu, išdėlioti išilgai supjaustytą silkių filė ir susukti į ritinėlį. Kelioms valandoms palikti šaldytuve.
7.
Tuomet supjaustyti riekelėmis ir ant kiekvienos uždėti po gabaliuką marinuoto agurkėlio.
AUTORIUS: Dovilė B
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital