Silkė su vaisiais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 35)
Silkė su vaisiais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
800 g sūdytos silkės
200 g svogūnų
200 g slyvų
150 g žalių agrastų
1 šaukštas razinų
1 stiklinė pieno
1 stiklinė vyno acto
8-10 žirnelių karčiųjų pipirų
8-10 žirnelių kvepiančiųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
1-2 lauro lapai (Lauro lapas)
5-7 gvazdikėliai (Gvazdikėliai)
1 šaukštas cukraus
salierų lapelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, užpilti pienu ir 1 val. palaikyti. Užvirti actą su stikline vandens, prieskoniais ir cukrumi, uždengti ir 10 min. virti. Suberti nuplautas razinas, žiedeliais supjaustytą svogūną, agrastus ir perpjautas, pusiau slyvas. 2-3 min. virti. Nusausintą silkės filė dėti į stiklainį, užpilti ataušintu marinatu ir 24 val. palaikyti šaldytuve. Patiekiant puošti vaisiais, svogūnais, salierų lapeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital