Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
1 kilogramas
bulvių
500 gramų
silkės
150 mililitrų
aliejaus
5 galvos
svogūnų
700 mililitrų
vandens
10 šaukštelių
cukraus
10 šaukštelių
acto
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Uždedame virti bulves su lupenom.
2.
Kol bulves verda, pagaminam marinatą.
Į litrinį stiklainį įpilame 700 ml vandens ir sudedame cukrų bei supilame actą santykiu (1:1).
Skonis turi būti stipriai saldžiarūgstis (!)
Mano skoniui įsėjo 10 a.š. cukraus ir 10 a.š. acto.
3.
Supjaustome svogūnus griežinėliais
Įdedam svogūnus į dubenį , užpilame marinatu ir įdedam silkes griežinėlius.
Viską išmaišome ir paliekame šiltai, kol išvirs bulvės.
4.
Nulupame bulves, užpilame marinatu, įdedam silkutes su svogūniukais.