Silkė su svogūnais ir morkomis

AUTORIUS:
Neringa
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 85)
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 85)
Silkė su svogūnais ir morkomis
Nuotraukos LaMaistas.lt redakcijos
Silkė su svogūnais ir morkomis
Silkė su svogūnais ir morkomis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų silkių filė (naudojau ZIGMAS silkių filė be aliejaus)
2 vienetai morkų (didesnių)
2 vienetai svogūnų (nedidelių)
3 šaukštai pomidorų padažo
Kepimui:
2 šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Silkių file supjaustyti juostelėmis.
2.
Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais. Morkas sutarkuoti stambia tarka (vadinama burokine).
3.
Keptuvėje ant vidutinės kaitros įkaitinti aliejų. Sudėti svogūnus ir maišant pakepinti iki suminkštės. Sudėti morkas ir maišant pakepinti iki suminšktės. Sudėti pomidorų padažą ir maišant patroškinti apie minutę. Nuimti daržoves nuo kaitros ir palikti atvėsti.
4.
Serviravimo inde išdėlioti silkę. Ant jos sudėti atvėsusias keptas morkas bei svogūnus.
5.
Padėti silkę į šaldytuvą bent 2-3 valandoms (arba nakčiai).
Patarimai:
Jei norite, atvėsusias kepintas daržoves galite ne išdėlioti ant silkės, o sumaišyti su ja. Tada skoniai susijungs dar intensyviau.
RECEPTO DRAUGAS:
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital