Silkė su garstyčiomis ir kapariais

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 37)
Silkė su garstyčiomis ir kapariais
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
0,5 kg sūdytos silkės
1 šaukštas aštrių garstyčių
3 smulkinti lauro lapai (Lauro lapas)
4 žirneliai karčiųjų pipirų
4 žirneliai kvapniųjų pipirų (Kvapieji pipirai)
1 šaukštas kaparių
1 šaukštas citrinos sulčių
2-3 šaukštai aliejaus
0,5 citrinos griežinėlių
petražolių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Išmirkytą silkę nuvalyti, išimti kaulus, patepti garstyčiomis, suvynioti ir persmeigti mediniu smeigtuku. Dėti į stiklainį, paliekant tarpus, pašlakstyti citrinos sultimis ir apiberti maltais kapariais, lauro lapais, pipirais. Užpilti aliejumi, uždengti, kelias valandas palaikyti šaldytuve. Patiekiant puošti citrinos griežinėliais ir petražolių lapeliais.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital