Silkė su avokadais ir keptomis daržovėmis

AUTORIUS:
Vylius Blauzdavičius
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 12)
Video LaMaistas.lt redakcijos drauge su TV3
Silkė su avokadais ir keptomis daržovėmis
Silkė su avokadais ir keptomis daržovėmis
Silkė su avokadais ir keptomis daržovėmis
Silkė su avokadais ir keptomis daržovėmis
Autorius apie receptą: Silkė neatsiejama nuo daržovių, o šį kartą prie jos puikiai dera ir džiovintos slyvos. Jos suteikia subtilų, bet ypatingą skonį, nuo stalo dings akimirksniu! Silkė neatsiejama nuo daržovių, o šį kartą prie jos puikiai dera ir džiovintos slyvos. Jos suteikia subtilų, bet ypatingą skonį, nuo stalo dings akimirksniu! Vylius Blauzdavičius
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų silkės
200 gramų morkų (tarkuotų per stambia tarką)
100 gramų pomidorų pastos
100 gramų grietinės (naudojome Dvaro 40% riebumo)
60 gramų džiovintų slyvų
1 vienetas avokadų
1 vienetas svogūnų (didelio, smulkiai pjaustyto)
1 saujelė krapų
1 šlakelis aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min.
1.
Morkas sutarkuoti. Svogūną smulkiai supjaustyti. Džiovintas slyvas supjaustyti mažais kubeliais.
2.
Keptuvėje ant šiek tiek aliejaus apkepinti svogūną. Dėti morkas ir smulkintas slyvas bei pakepinti iki morkos suminkštės. Dėti pomidorų pastą, išmaišyti ir dar truputį pakepti.
3.
Daržovių masę atvėsinti. Atvėsus į ją įmaišyti grietinę. Pagal skonį pagardinti druska ir pipirais.
4.
Į dubenį dėti kepintą masę, ant jos viršaus - nedideliais gabalėliais pjaustytą silkę ir griežinėliais pjaustytą avokadą (jeigu tieksite ne iškart, avokadą apšlakstykite citrinos sultimis, kad nepatamsėtų).
5.
Apibarstyti smulkintais krapais
Patarimai:
Šis receptas buvo gamintas "La Maistas" laidoje (rodoma sekmadieniais 9 val. per TV3), kurios įrašą rasite čia. Visus "La Maistas" laidų receptus ir patarimus rasite čia.
Vietoje džiovintų slyvų tinka naudoti razinas ar džiovintus abrikosus.
RECEPTO DRAUGAS: Dvaro
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
ruošiamės žiemai
valgome sveikiau!
salotos, mišrainės
karšti patiekalai
pyragai, kepiniai
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital