Silke įdaryti pievagrybiai

AUTORIUS:
MamosReceptai.lt
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 14)
Silke įdaryti pievagrybiai
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
500 g didelių pievagrybių
200 g sūdytos silkės filė
1 svogūnas
1 kiaušinis
0,5 stiklinės pieno
2 šaukštai sviesto
50 g fermentinio sūrio
1 šaukštelis miltų
1 šaukštas maltų džiūvėsėlių
2 šaukštai smulkintų petražolių
pipirų
druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Silkės filė 2 val. pamirkyti piene. Pievagrybius nuplauti ir nudžiovinti. Nuvalytus grybų kotus ir svogūnus smulkiai supjaustyti, pakepinti svieste, sudėti smulkiai supjaustytą silkę ir maišant dar truputį pakepinti. Įberti druskos, pipirų, maltų džiūvėsėlių, kiaušinį ir gerai išmaišyti įdarą. Pievagrybių kepurėlių vidų pabarstyti miltais, prikimšti silkės įdaro, sudėti ant pateptos sviestu skardos, pabarstyti tarkuotu sūriu, uždėti po gabalėlį sviesto ir kepti karštoje orkaitėje 20-25 min. Pabarstyti petražolių lapeliais, patiekti kaip karštą užkandį su duona ar bulvių koše ir daržovėmis.
AUTORIUS: MamosReceptai.lt
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital