Senoviniai kiaulienos šniceliai

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 26)
Senoviniai kiaulienos šniceliai
Senoviniai kiaulienos šniceliai
Senoviniai kiaulienos šniceliai
Senoviniai kiaulienos šniceliai
Senoviniai kiaulienos šniceliai
Autorius apie receptą: Senovinių laiku valgyklų šniceliai vakarienei. Labai tinka tiekti su perlinių kruopų koše ir burokelių salotom. Senovinių laiku valgyklų šniceliai vakarienei. Labai tinka tiekti su perlinių kruopų koše ir burokelių salotom. Ingrida
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
1 kilogramas kiaulienos faršo
400 gramų tamsios duonos (naudojau pusę kepalo Bočių duonos)
1 vienetas svogūnų
1 vienetas kiaušinių
pagal skonį druskos
pagal skonį maltų juodųjų pipirų
pagal skonį prieskoniai kiaulienai
pagal poreikį maltų džiūvėsėlių
pagal poreikį pieno
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Į dubenį dėti duoną, įpilti pieno tiek, kad apsemtų duoną ir palikti iki kol duona prisigers.
2.
Svogūną smulkiai supjaustyti.
3.
Į kitą dubenį dėti faršą, berti druską, pipirus, kiaulienos prieskonius, svogūną, įmušti kiaušinį ir gerai išmaišyti.
4.
Duoną išimti ir nuspausti skystį nuo jos, dėti į dubenį su faršu. Gerai išmaišyti.
5.
Iš paruoštos masės formuoti šnicelius, apvolioti džiūvėsėliuose.
6.
Į keptuvę įpilti aliejaus, įkaitinti, dėti šnicelius ir apkepti iki kol apskrus.
7.
Kepimo formą ištiesti kepimo popieriumi, sudėti apkeptus šnicelius ir kepti įkaitintoje iki 200 C laipsnių temperatūros orkaitėje 20 minučių.
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (6)
Janina
2023-01-13 15:56
Man tai patiko... ATSAKYTI
Aldona
2023-01-06 21:44
Skanu. ATSAKYTI
Diana
2022-06-03 23:02
Aciu tikrai skanu ATSAKYTI
Simas
2022-01-28 12:29
Labai skanu ATSAKYTI
Romasis
2021-01-23 20:06
Super skanu ATSAKYTI
Birutė
2020-12-02 10:28
Man labai patikdavo valgykloje ,ačiū už receptą būtinai gaminsiu jau šiandien ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital