Obuolių pica su maskarponiniu kremu

AUTORIUS:
Regina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Obuolių pica su maskarponiniu kremu
Obuolių pica su maskarponiniu kremu
Obuolių pica su maskarponiniu kremu
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
6 lapelių bemielės sluoksniuotos tešlos
10 obuolių
1 šaukšto cinamoninio cukraus
2 šaukštų cukraus
30 g sviesto
200 g maskarponės sūrio
200 g grietinėlės
Žaliosios citrinos
1 a.š. vanilinio cukraus
2 v.š. cukraus pudros
 
PARUOŠIMO BŪDAS:

Tešla iškoti skardą.
Obuolius supjaustytus sumaišyti su cinamoniniu cukrumi, cukrumi ir supilti į skardą.
Užtarkuoti obuolius sviestu, šaltu.
Vėl užloti tešla, ją subadyti šakute.
Kepti apie 35 min.
Atšaldyti. Maskarponę sumaišyti su plakta grietinėle, pagardinti žalios citrinos sultimis, vanile, cukraus pudra. Kremu puošti pyragą. Puošimui aš dar iš likusios tešlos ir obuolių riekelių išsikepiau gėlytes.

AUTORIUS: Regina
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital