Sausainiai vaflinėje

AUTORIUS:
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Porcijų skaičius: 4
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 2)
Sausainiai vaflinėje
Autorius apie receptą: Labai labai skanūs. Tik laiko truputėlį užima, kol jie iškepa, bet jie to verti. Labai labai skanūs. Tik laiko truputėlį užima, kol jie iškepa, bet jie to verti. Andželika
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
200 gramų kvietinių miltų
150 gramų sviesto (ištirpinto)
130 gramų cukraus
1 vienetas apelsinų
1 vienetas kiaušinių (M dydžio)
5 šaukštai pieno
1 šaukštelis kepimo miltelių
1 žiupsnelis druskos
pagal skonį vanilės
pagal poreikį aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Į dubenį įmušti kiaušinį, berti 50 gramų cukraus, vanilės ir druskos, išplakti iki purios masės.
2.
Į dubenį su ištirpintu sviestu suberti likusį cukrų, įpilti pieno ir gerai išmaišyti. Paruoštą masę supilti į dubenį su išplaktu kiaušiniu ir dar kartą gerai išplakti.
3.
Į dubenį su paruošta mase įsijoti miltus su kepimo milteliais, įtarkuoti apelsino žievelę ir gerai išmaišyti.
4.
Paruoštą tešlą palikti pastovėti apie 10 minučių. Ji taps lavai tiršta, bet tokia ir turi būti.
5.
Vaflinę įkaitinti, patepti aliejumi, dėti po gerą arbatinį šaukštelį tešlos ir kepti sausainiukus iki kol iškeps.
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital