Sausainiai su uogiene

AUTORIUS:
Rita
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 20)
Sausainiai su uogiene
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
PARUOŠIMO BŪDAS:
<div class="ingredients">
<h2>Ingredientai:</h2>
<p><br />
120 g sviesto<br />
250 g miltų<br />
80 g cukraus<br />
1 šaukštelio kepimo miltelių<br />
2 šaukštelių vanilinio cukraus<br />
1 kiaušinio trynio<br />
2-3 šaukštų pieno<br />
apie 150 g aviečių uogienės<br />
Cukraus pudros,pabarstyti</p>
</div>
<div class="recipe_make">
<h2 style="text-align: justify;">Gaminimas:</h2>
<p style="text-align: justify;">1. Atšaldytą sviestą (tik ką iš šaldytuvo) sutarkuojame burokine tarka ir sumaišome su miltais. Svarbiausia, kad sviestas nepradėtų tirpti ir kad visas tolygiai susimaišytų su miltais.<br />
2. Į sviesto ir miltų mišinį suberiame cukrų bei vanilinį cukrų ir pirštais viską gražiai trupiname bei maišome, kad pasidarytų tokie trupiniai. Bet pernelyg ilgai netriname, nes sviestas neturi ištirpti, o turi gražiai susivelti su miltais ir cukrumi.<br />
3. Į tą tešlą įdedame kiaušinio trynį ir 2 šaukštus pieno, greitai suminkome tešlą. Kartais gali prireikti dar vieno kito šaukšto pieno. Kai tik viskas sukimba į gumulą, daugiau nebeminkome, o suvyniojame tešlą į maistinę plėvelę ir padedame į šaldytuvą valandai pailsėti.<br />
4. Po valandos iš tešlos kočiojame ir darome sausainius, naudojant formeles. Išpjauname apskritimus, viename sausainių poros apskritime padarome skylutes. Aš tam naudoju vaikiškų flomasterių kamštelius arba kvepalų kamštelius<br />
5. Kepame 180<span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">°</span><wbr style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;"></wbr><span style="color: rgb(84, 84, 84); font-family: arial, sans-serif; font-size: small; line-height: 18.200000762939453px;">C temp.</span> orkaitėje apie 10-12 minučių, kol truputį pagels, neperkepiname.</p>
<p style="text-align: justify;">6. Kol dar šilti tepame uogiene ir klijuojame.</p>
</div>
AUTORIUS: Rita
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (1)
Agnieška
2023-10-23 20:43
Gavosi labai skanūs!:) ačiū už receptą ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital