Sausainiai su svarainių džemu ir riešutais

AUTORIUS:
Valerija Alejeva
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sausainiai su svarainių džemu ir riešutais
Autorius apie receptą: Puikiai tiks smaližiams prie puodelio arbatos. Lengva rūgštelė ir graikinių riešutų nepakartojamas skonis nuostabiai susidraugauja. Puikiai tiks smaližiams prie puodelio arbatos. Lengva rūgštelė ir graikinių riešutų nepakartojamas skonis nuostabiai susidraugauja. Valerija Alejeva
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
350 gramų kvietinių miltų
300 gramų svarainių uogienės
120 gramų sviesto (kambario temperatūros)
100 gramų graikinių riešutų
70 gramų cukraus
1 vienetas kiaušinių trynių
2 šaukštai grietinės
5 gramai sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Įdarui sukapoti riešutus gana smulkiai. Sumaišyti su svarainių uogiene.
2.
Kambario temperatūros sviestą sutrinti su cukrumi ir tryniu. Įmaišyti grietinę ir įberti sodos.įberti miltų. Užminkyti tešlą. Suvynioti į plėvelę ir palaikyti šaldytuve 30 min.
3.
Iškočioti stačiakampį ir supjaustyti į trikampius. Ant platesnio krašto uždėti šaukštelį įdaro ir suvynioti kaip kruasaną.
4.
Sudėti sausainius ant kepimo popieriumi išklotos skardos.
5.
Kepti 200 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 10-15 min.
AUTORIUS: Valerija Alejeva
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital