Sausainiai ,,Niekučiai"

AUTORIUS:
Aniceta
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Sausainiai ,,Niekučiai"
Autorius apie receptą: Šį receptuką būtinai verta pabandyti, nes jis papuoš Jūsų šventinį stalą, vaikai bus laimingi, o jūs galėsite paskanauti savo rankomis pagamintą gražų sausainuką. Šį receptuką būtinai verta pabandyti, nes jis papuoš Jūsų šventinį stalą, vaikai bus laimingi, o jūs galėsite paskanauti savo rankomis pagamintą gražų sausainuką. Aniceta
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų miltų (apytikriai)
250 gramų sviesto
1 stiklinė grietinės
2 vienetai kiaušinių
1 stiklinė cukraus
1 šaukštelis sodos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val.
1.
Kiaušinių trynius išplakti atskirai, įberti 1 šaukštelį sodos, atskirai išplakti kiaušinio baltymus ir supilti į trynius.
2.
Ištirpinti sviestą, supilti į kiaušinių plakinį. Berti miltus iki kol tešla bus minkšta ir ją būtų galima minkyti. Grybukus, braškes formuoti rankomis, kitiems sausainiukams reikia formų.
3.
Kremas sausainiukų puošimui: reikia išplakti kiaušinio baltymus, cukraus pudrą ir įdėti šiek tiek citrinos rūgšties. Plakti elektriniu plaktuvu iki kol kremu galėsite lengvai tepti ir puošti sausainius. Jis bus nei per skystas, nei per kietas. Spalvas įgauti galėsite su maistiniais dažais. Kaštono spygliai darosi su peiliu – tepame ir pakeliame masę šiek tiek aukštyn. Skanaus.
AUTORIUS: Aniceta
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital