Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
200 g margarino
200 g sviesto
2 kiaušiniai
200 g cukraus
3 šaukštai tirpios kakavos
600-650 g miltų
200 g džemo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Margariną ir sviestą išsukame su cukrumi ir kiaušiniais. Šią masę padaliname į dvi dalis. Į vieną iš jų įmaišome kakavą.
Į abi tešlos dalis sudedame po lygiai miltų ir 1 val. laikome šaltai. Tuomet iškočiojame du 5 mm storio tešlos lakštus ir formuojame didelius apskritimus, gėlytes ir mažus apskritimus gėlių viduriukams.
Kepame 150-170C temperatūros orkaitėje.
Iškeptus didelius apskritimus patepame trupučiu džemo ir uždedame kitos spalvos gėlytę. Jos vidurį patepame džemu ir uždedame gėlės viduriuką.