Sausai brandinta jautiena su brokolių koše

AUTORIUS:
Liežuvis
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Porcijų skaičius: 3
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 4)
Sausai brandinta jautiena su brokolių koše
Autorius apie receptą: Patiekalas, kai norisi greitai ir skaniai! Patiekalas, kai norisi greitai ir skaniai! Liežuvis
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 3
600 gramų jautienos antrekoto (sausai brandinto)
1 vienetas brokolių
4 skiltelės česnako
1 vienetas rozmarinų šakelių
šiek tiek aliejaus
šiek tiek sviesto
šiek tiek druskos
šiek tiek maltų juodųjų pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min.
1.
Gerai įkaitinti keptuvę su alyvuogių aliejumi. Dėti mėsą ir kepti apie 5 min vieną pusę. Apversti mėsą ir į keptuvę įdėti truputį sviesto, 2 skilteles česnako ir rozmarino šakelę. Vėl kepti apie 5 min., pašlakstyti mėsą skysčiu iš keptuvės. Mėsą iš keptuvės suvynioti į foliją ir palikti pailsėti. Mėsą, prieš patiekiant, pabarstyti druska ir pipirais.
2.
Brokolį sutarkuoti.
3.
Keptuvėje išlydyti truputį sviesto, dėti 2 skilteles česnako ir suberti tarkuotą brokolį, pabarstyti druska ir pipirais, kepti apie 3 min.
4.
Mėsą patiekti su brokolių koše.
AUTORIUS: Liežuvis
Rašyti komentarą
Spausdinti
Komentarai
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital