Šašlykas marinuotas kivi

AUTORIUS:
Gražina
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Porcijų skaičius: 12
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
ĮVERTINKITE:
(BALSAVO: 5)
Šašlykas marinuotas kivi
Autorius apie receptą: Kivi marinuota mėsa būna neįtikėtinai minkšta, greitai marinuojasi. Kivi marinuota mėsa būna neįtikėtinai minkšta, greitai marinuojasi. Gražina
AKCIJOS:
TAIP
NE
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 12
1 kilogramas kiaulienos sprandinės
4 vienetai kivių
2 vienetai svogūnų
1 šaukštas druskos
1 šaukštas prieskonių šašlykams
3 žiupsneliai pipirų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min.
1.
Mėsą supjaustome nedideliais gabaliukais.
2.
Dedame visus prieskonius.
3.
Į mėsą įtarkuojame burokine tarka kivi, dedame supjaustytus svogūnus. Gerai išmaišome.
4.
Paliekame pasimarinuoti.
5.
Iškeptas šašlykas labai labai minkštas, tiesiog tirpsta burnoje.
AUTORIUS: Gražina
Skaityti komentarus
Spausdinti
Komentarai (2)
virga
2018-07-05 11:47
Nuo kiwi labai greitai mesa suminksteja, as palaikiau apie valanda ir jau buvo mesa beveik pasileidusi - man neskani. ATSAKYTI
Livija
2018-07-05 12:26
Labai nuo pačios mėsos priklauso ir nuo kivi dydžio. Jeigu mėsa kietesnė, tada valandą laikyti tinka, bet jeigu minkštesnė (ypač jeigu paukštiena), tada ir pusvalandžio bus per akis ATSAKYTI
Ką dabar gaminame:
viskas
valgome sveikiau!
karšti patiekalai
sriubos
užkandžiai
pyragai, kepiniai
salotos, mišrainės
Daugiau
Kraunama...
Kontaktai

Turinio klausimais rašykite:

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

Reklama

Reklamos klausimais rašykite

[email protected]

(darbo laikas nuo 8 iki 17 val.)

All Media Digital